Klubben

Om Hvaler Golfklubb

Allerede når du passerer "Hvalerporten" og senere "Hvalertunnelen" kan du begynne å glede deg til møtet med en hyggelig golfklubb. Etter passering av tunnelen er veien til banen skiltet fra krysset ved Hvaler kirke.
Klubben holder til i hjertet av Kirkøy, øya som er "siste landfaste øy" før du møter saltvannet.
Hvaler Golfklubb ble stiftet i 2002 og teller pr. idag  704 medlemmer i alle aldre. Antall medlemmer fordeles mellom fastboere og hytteboere .

Golfanlegget består av en 9-hullsbane hvor det er forskjellige utslag på tre av hullene når du går 18 hull, – og en 6-hullsbane. De treningsivrige vil også finne en romslig drivinge-range, putting-green og treningsbunker.Klubbhuset ble ominnredet med restaurantkjøkken og nye møbler i løpet av 2020 og fremstår som meget elegant. Fornuftig nok har man ikke prioritert en rikholdig pro-shop med masser av køller, klær og sko, – men du finner det du trenger som regntøy, baller, hansker etc.

Vi er en forholdsvis liten klubb med et passe antall medlemmer – men vi har plass til fler.
Et helt riktig miljø kan vi også by på – og vi mener vi har det meste på stell.Flere komiteer/grupper og faste turneringer har vi på plass, f.eks.:
Seniorgruppe: Som har sin tradisjonelle Mandagsturnering, hvor også Nesten-seniorer er velkomne. Her er spilleformatet Texas Scramble.
Kontaktperson for denne sesongen meddeles etter klubbens årsmøte.

Damegruppe:
Foreløpig har det ikke meldt seg nok damer for å danne noen gruppe, men enkelte damer får dekket sitt turneringsbehov gjennom å delta på seniorenes Mandagsturnering.
Kontaktperson denne sesongen: Gunn Engebretsen, tlf.: 980 46 469

Juniorgruppe:
Fjoråret førte til at flere juniorer valgte å melde seg inn i klubben. Disse unge spillerne ønsker vi å ta vare på og gi dem et tilbud om trening og egne turneringer.
Kontaktperson for denne sesongen meddeles etter klubbens årsmøte.

Flaggturneringen: Årets første turnering. Slaggolf– Flagg sette ned etter banens og egne tildelte slag

Torsdagsturneringen spilles hver torsdag, kl. 16.00. Spilleformat: Slaggolf med fratrekk av tildelte slag. 

Sommermester'n spilles 6 torsdager midtsommers. Spilleformat: Slaggolf med fratrekk av tildelte slag

Hummer'n: Årets siste turnering. Spilleformat: Slaggolf med fratrekk av tildelte slag.

Dugnadskomité: Vanligvis er det behov for at klubbmedlemmer bidrar til å ta vare på  banen.
Så også i vår klubb. – I tillegg til golfspill har du gjennom dugnadene (og det er ikke så mange) en fin anledning til å bli kjent  med andre medlemmer – og kanskje på denne måten skaffe deg nye medspillere på banen. 
Kontaktperson: Fredrik Kjenne, tlf. 95825327.
 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her