Restaurant

Velkommen til vår flotte restaurant på Hvaler Golfbane

Restauranten ligger solrikt plassert på Hvaler Golfbane i idylliske parkomgivelser. Det er mange av våre besøkende som setter utrolig stor pris på å nyte ett smakelig måltid i disse rolige og avslappende omgivelser. Restauranten er lokalisert med kort avstand til det yrende livet på Skjærhalden men har samtidig med kun en liten sykkeltur unna sikret seg en beliggenhet som gir ro i sjelen for de fleste.

Restauranten tilbyr en bred og variert meny basert på ferske lokale råvarer fra økologisk jordbruk og fiskere. Menyen varierer med de ulike sesongvarer.  Lokalene er total restaurert innvendig i 2020, samt at uteplassen er utvidet og ombygd vinteren 2021, så vi er meget stolte av å tilby disse flotte lokalene og uteområdene.

Restauranten driftes av Tuva i samarbeid med Restaurant ELIN på Onsøy Golfbane. Tuva har lang erfaring fra bransjen, og er utdannet kokk. . Maten som Tuva presenterer er med inspirasjon fra ELIN, men hun har alltid en egen liten touch på matens smak og presentasjon. Vi er utrolig stolte av å ha Tuva hos oss på Hvaler Golfbane. 

Serveringen har alle rettigheter å tilbyr drikke både med og uten alkohol. Restauranten har dessuten ett rikholdig vinkart som bør tilfredsstille de fleste ganer.

Vi  tilbyr catering med ett bredt spekter av retter, så dersom du skal arrangere ett privat selskap eller vennelag så er det bare å ta kontakt.

Kontakt gjerne Tuva direkte på mobil : +47 916 18 785

Vår målsetting er å skape ett godt miljø der man kan nyte god mat å drikke i hyggelige/sosiale omgivelser på golfbanen. Restauranten er åpen for alle uansett om du spiller golf eller ikke.

Vi ønsker alle velkommen til vår restaurant.

(MENY finner du vedlagt nederst på siden)
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her