Restaurant

Velkommen til vår flotte restaurant på Hvaler Golfbane

Restauranten ligger solrikt plassert på Hvaler golfbane i idylliske parkomgivelser. Det er mange av våre besøkende som setter utrolig stor pris på å nyte ett smakelig måltid i disse rolige og avslappende omgivelser. Restauranten er lokalisert med kort avstand til det yrende livet på Skjærhalden men har samtidig med kun en liten sykkeltur unna sikret seg en beliggenhet som gir ro i sjelen for de fleste.

Restauranten tilbyr en bred og variert meny basert på ferske lokale råvarer fra økologisk jordbruk og fiskere. Menyen varierer med de ulike sesongvarer.  Lokalene er total restaurert innvendig i 2020, samt at uteplassen er utvidet og ombygd vinteren 2021, så vi er meget stolte av å tilby disse flotte lokalene og uteområdene.

Serveringen har alle rettigheter å tilbyr drikke både med og uten alkohol.

Restauranten tilbyr catering til hele Hvaler, så dersom du skal arrangere ett privat selskap eller konfirmasjon så er det bare å ta kontakt. Vi tilpasser selvsagt maten til ditt ønske.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen - restauranten er åpen for alle uansett om du spiller golf eller ikke.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her