Restaurant

Velkommen til vår flotte restaurant på Hvaler Golfbane

Restauranten ligger solrikt plassert på Hvaler golfbane i idylliske parkomgivelser. Det er mange av våre besøkende som setter utrolig stor pris på å nyte ett smakelig måltid i disse rolige og avslappende omgivelser. Restauranten er lokalisert med kort avstand til det yrende livet på Skjærhalden men har samtidig med kun en liten sykkeltur unna sikret seg en beliggenhet som gir ro i sjelen for de fleste.

Restauranten tilbyr en bred og variert meny basert på ferske lokale råvarer fra økologisk jordbruk og fiskere. Menyen varierer med de ulike sesongvarer.  Lokalene er total restaurert innvendig i 2020, samt at uteplassen er utvidet og ombygd vinteren 2021, så vi er meget stolte av å tilby disse flotte lokalene og uteområdene.

Restauranten driftes av Rolf Gunnar Finsrud og Martine Gade Hansen. Finsrud har lang erfaring fra bransjen, og er utdannet baker, kokk, servitør og bartender. Finsrud kommer direkte fra 6 sesonger på Sandbrekke Gjestegård, og har før dette jobbet på Hotel City i Fredrikstad og på Norges største konferansehotell, Clarion Hotel Oslo Airport. Martine Gade Hansen er for tiden student og i begynnelsen av sin yrkesaktive karriere. Hun har en meget stor interesse for mat og er rik på ideer, og det vil til stadighet komme spennende retter kalt helgens spesial på menyen.

Serveringen har alle rettigheter å tilbyr drikke både med og uten alkohol. Restauranten har dessuten ett rikholdig vinkart som bør tilfredsstille de fleste ganer.

Vi kan på enkelte av våre retter tilby catering, så dersom du skal arrangere ett privat selskap eller vennelag så er det bare å ta kontakt. 

Vår målsetting er å skape ett godt miljø der man kan nyte god mat å drikke i hyggelige/sosiale omgivelser på golfbanen. Restauranten er åpen for alle uansett om du spiller golf eller ikke.

Vi ønsker alle velkommen til vår restaurant.

(MENY finner du vedlagt nederst på siden)
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her