Nyheter

Sesongen 2024

Av: Jeanette Sælen  |  Publisert: 27. mars 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi i turnerings komitéen håper alle gleder seg til ny sesong, med morsomme og inspirerende spill, samt hyggelige og positive sammenkomster.


Hei alle golfspillere
Nå er våren i anløp og golfsesongen på Hvaler har allerede satt sine spor.
Vi i turneringskomiteen håper alle gleder seg til ny sesong, med morsomme og inspirerende spill, samt hyggelige og positive sammenkomster.
Godt humør, hyggelig samvær, og godt golfspill er det vi alle ønsker oss.   


Torsdagsturneringene
Vi fortsetter med Order of Merit på torsdagene gjennom hele sesongen. Vi håper dette vil føre til at flere er med oss og spiller på torsdagene gjennom hele sesongen. Det er jo alltid gøy når vi er mange. Det blir flere premier å kjempe om i år, vi «slår til» og utvid
er fra 3 til 5 premieplasser. Turneringen vil koste 50 kr pr. gang eller en totalsum for alle 14 gangene på 500 kr. OoM = 9 tellende torsdager av de 14 som er satt opp i turneringen.

Det er alltid hyggelig med premieutdeling og sosialt hygge, så vi setter også opp premier til pallplasseringer hver torsdag – 1. 2. 3. plass. De som forlater golfbanen / klubbhuset før premieutdeling får ikke sin premie (om ikke noen tar den med for seg). Vi håper at alle blir værende etter man er ferdig med turneringen – dette bidrar til sosial hygge og vi kan sammen hedre de som mottar premier.

Premier Torsdagsturnering med OoM:
1.plass Gavekort Golfhandelen kr. 7000,-
2. plass Gavekort Golfhandelen kr. 5000,-
3.plass Gavekort Golfhandelen kr. 3000,-
4.plass Gavekort Proshopen HGB kr. 1000,-
5.plass Gavekort Proshopen  HGB kr. 500,-


Spilleformen:

Slaggolf med Maksimum score (se info. Under fra NGF), dette er spilleformen som inngår i Order of Merit (OoM) konkurranse. Det er 14 torsdager (+/- væravhengig) og det er de 9 beste som teller. Max Hcp - tildeling blir 36, men alle kan være med (Hcp med + 8 - 54).

«Maksimum Score (slaggolf) Spilles som slagkonkurranse,
men hvor antall slag pr. hull er begrenset. Alle spillere får spille maksimalt fire (4) slag mer enn hullets par. Har spilleren ikke hullet ut etter disse slag, plukkes ballen opp og scoren noteres til hullets par + fem (5). Se regel 21.2.»
Kilde:
https://www.golfforbundet.no/assets/ngf/files/spiller/Golfregler%20og%20handicap/Golfregler/spilleformer-2019.pdf
4 torsdager er satt av til litt annerledes turneringer, dette har vært ønske fra dere spillere. Da setter vi opp lag eller par turnering på tre av dem og så håper vi å få til en høst turnering med lysende baller på den siste torsdagen.
P.S.
Det ble fremmet et ønske om shotgun start på torsdagsturneringene våre etter årsmøte. Skal vi kunne gjøre dette uten at vi blokkerer for mange unødvendige starttider på banen, MÅ
påmeldingen til turneringer fremskyves fra onsdag til tirsdag
vi ønsker fortsatt ikke etteranmeldinger så meld dere på i godt tid/ meld dere på til flere turneringer med det samme J


Åpningsturnering: Flaggturnering 7. april.
Vi håper været er med oss slik at vi kan få gjennomført dette.
Da blir dette 1.turneringen for Hvaler Golfklubb i 2024. På åpningsturneringen passer det fint å gå med flagget i baggen, og ha en sosial og morsom turnering. Flagg utdeles ved registrering.

To køller og en puter 4 mai
På denne turneringen er det kun lov til å ta med 2 køller og 1 putter
Etter turneringen er spilt samles vi ved klubbhuset for premieutdeling og sosial hygge. Det vil da bli tilbydd en ferdig meny/mat for kr. 250,-, drikke kjøpes utenom.

Pinseturnering 18.mai
18 hulls turnering på Hvaler Golfbane

Huseby/Hankø v/ Hvaler spiller sin tradisjonelle 18 hulls turnering
15. og 16. Juni
Vi starter lørdag 15.juni på Huseby/ Hankø med de første 9 hullene og avslutter på Hvaler 16. juni med de siste 9 hullene.
Her blir det premiering individuelt og så kåres den beste klubben, Huseby/Hankø gikk av med seieren i 2023 og ha nå vandrepokalen hos seg.....
Etter turneringen er spilt samles vi ved klubbhuset for premieutdeling og sosial hygge. Det vil da bli tilbydd en ferdig meny/mat for kr. 250,-, drikke kjøpes utenom.

Sommerturneringen 20. juli 2024
Dette er en 18 hulls turnering på Hvaler golfbane
Etter ferdigspilt turnering er det dekket for servering av mat fra restauranten og levende musikk i teltet ved klubbhuset.
Premieutdeling av flotte premier J

Sett av datoene og følg med på Golf Box J
Vi håper på stort fremmøte og mye hygge ved klubbhuset, restauranten og på golfbanen.
Ønsker dere en fin golfsesong

Mvh. Turneringskomiteen
Hvaler Golfklubb


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her