Hummer´n 2020

Publisert: 21. september 2020  av Svein Thygesen

Sesongens siste turnering

En av årets «tyngre» turneringer, Hummer’n, spilles lørdag 10. Oktober kl. 11.00.
Turneringen sponses med flotte premier fra restaurant Big Fish på Skjærhalden.

Spilleform: Slaggolf, maksimum slag (hullets par + 5) og fratrekk for antall tildelte slag.
Det settes et hcp-tak på 36, det vil si at påmeldte som har hcp høyere enn 36 vil få tildelte slag som en med 36 i hcp.
Det vil bli spilt 18 hull hvis været tillater det, i motsatt fall spilles 9 hull.

Møt opp senest kl. 10.30. Shotgunstart kl. 11.00.

Det blir bankett og premieutdeling på Big Fish i etterkant av turneringen. Banketten starter kl. 17.00 og maten serveres rundt kl. 17.30.
Startkontingent, kr. 300,-, som dekker mat på banketten + startkontingent.

Spillere som ikke er medlemmer i Hvaler GK eller medlemmer uten betalt spillerett må betale vanlig
greenfee.

Spillere som ikke ønsker å delta på banketten betaler startkontingent, kr. 100,-.
Ektefeller/samboere som ikke skal delta i turneringen, men som ønsker å delta på banketten melder seg på til Finn Kjølberg på tlf. 90013025, og betaler kr. 300,-.

NB! På grunn av Covid-19 har Big Fish satt et tak på 50 personer. De som har deltatt i turneringen blir prioritert.

Utrolig hvor glad man blir når man har vunnet Hummer’n.