Golfcamp for barn 6-15 år

Publisert: 15. juni 2020  av Administrasjon

Hvaler Golfbane har gleden av å invitere til Golfcamper over 3 dager i juli måned. Vi arrangerer sommeren 2020 to adskilte camper for barn/ungdom.


 
Vi arrangerer sommeren 2020 to adskilte camper for barn/ungdom.

Camp 1 : 1. - 3. juli kl 10-15 alle dager

Camp 2 : 22. - 24. juli kl 10-15 alle dager

GolfCampen vil ha hovedfokus på å bedrive golfopplæring tilrettelagt for barn mellom 6 – 15 år. Det vil imidlertid bli lagt inn andre aktiviteter/økter enn golf for å bryte opp dagen og gjøre den sosial/artig for barna.

Vår PGA Headpro Elizabeth Vinter vil være den som leder campen, og hun vil med sin lange erfaring i bransjen som både spiller og pro sikre at barna får en artig inngang til golfsporten.

Campen går over 3 dager, og etter endt camp får alle deltagere bevis på gjennomført "Veien til golf" kurs. Beviset gir rett til å spille på hvilken som helst bane i Norge. 

I løpet av kurset vil barna få opplæring i etikette ute på banen og en av høydepunktene som vi skal innom er å få opplæring i kjøring av golfbil. Mange av barna synes ofte at dette er en av høydepunktene med campen. På fredag legger opp til en kjøreopplæring og en enkel «oppkjøring», hvor førerkort på golfbil blir utstedt og utdelt.

PRIS: Kr. 1850  

Søskenmoderasjon kr. 400 pr barn.

Mer informasjon og påmelding finner du her.