Seniorgolf

Publisert: 24. mai 2020  av Svein Thygesen

Mandagsturneringen

Mandag 25. Mai starter den sosiale seniorturneringen som spilles gjennom hele sesongen.
Det blir ingen organisert bespisning første dagen, men satser på at vi fremover kan nyte godt av «klubbkjøkkenet» for en enkel servering etter ferdigspilt turnering. Det er tatt kontakt med lederen av restauranten som vil gi oss et tilbud når det gjelder en liten matbit etter Turneringslutt.

Nytt av året er at det på årsmøtet ble nedsatt en seniorkomite bestående av Arne Sejersted, William Jansen, Knut Egil Knutsen og Svein Thygesen, som skal sørge for et sosialt mangfold når du Senior i Hvaler Golfklubb.

NB! Viktig melding: Som kjent er seniorgrensen i golf 50 år – men er du yngre enn 50 år er du hjertelig velkommen til å delta i turnering som har spilleformatet Texas Scramble.

Seniorsjefen, Arne Sejersted, er klar for en ny sesong seniorgolf.