Nyheter

Dessverre

Av: Svein Thygesen  |  Publisert: 3. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Værgudene ødela festen for oss

Alt så bra ut fra morgenen av, men så åpnet himmelen seg og ga fra seg et etterlengtet, massivt regnevær mens lyn og tordenskrall ga lys og lyd på den mørke himmelen.
Etter flere utsettelser mens turneringen var i gang var det ikke mulig å fortsette. Deler av fairwayer og greener under vann umuliggjorde videre spill.
De to spillerne som slo ut på hull 1 klokken 09.00 rakk så vidt å spille ferdig hull 17 før turneringen ble stoppet. Flere spillere i andre årsklasser rakk ikke en gang å ta fatt på hull 1. Etter at turneringen ble stoppet ledet Hvalerspilleren Stian Larsen-Asp G-19 klassen foran utslaget på hull 18.

Noen som var heldige var de tre spillerne i klassen for spillere i alderen
6—8 år som rakk å spille ferdig før uværet satte inn.Premier til alle unge håpefulle.

Fryktelig kjedelig for turneringskomiteen og deres hjelpere at det ble som det ble. — De hadde fortjent bedre, selv om de høstet mange lovord for sin innsats, og flere ønsket og håpet at vi kunne arrangere turneringen senere. En av mange tilbakemeldinger vi fikk var «en av de best arrangerte turneringene de har opplevd».
Virkelig profft med leaderboard som kunne følge spillerne fra hull til hull og deres plasseringer underveis. 


En fin gjeng frivillige sto på sin plass og ble våtere og våtere

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her