Nyttårshilsen

Publisert: 30. desember 2018  av Svein Thygesen

Velkommen til 2019

Som leder i klubben ønsker jeg å takke alle for året vi er i ferd med å legge bak oss og ønske samtlige medlemmer et riktig godt nytt golf-år.
En spesiell takk til Bernt og Halvdan for den jobb de har utført for å presentere banen best mulig. Dessverre har de kjempet en nesten håpløs kamp mot værgudene som leverte den tørreste sommeren i manns minne.
En stor takk også til de av dere som har vært med på å dra lasset gjennom bidrag i komiteer og utvalg, og ikke å forglemme Knut og hans hjelpere i klubbhuset som bl.a. har bidratt til den populære mandagslunsjen.
I 2019 får vi håpe at vi går en normal sommer i møte og at ennå flere av våre medlemmer finner veien til banen og blir en del av det fine miljøet som er skapt i klubben. Det henstilles også til ennå flere å delta i våre uhøytidelige konkurranser, uansett hvilket hcp. de har.

Finn Arne Kjølberg
Klubbleder

Det er nok dessverre flere uker før vi kan oppleve stunder som dette, men vi har da dette å se frem til. En riktig kvalitetstid!