Lenge siden sist

Publisert: 20. desember 2018  av Svein Thygesen

Julehilsen fra nyhetssiden

Det er lenge siden det ble skrevet noe i nyhetsspalten vår, men det er jo ikke så rart for det er jo ingen aktivitet på banen på denne tiden av året. Vi nærmer oss jul og nyhetsspalten ønsker derfor å ønske samtlige medlemmer en riktig god jul og et fremgangsrikt golf-år.
Tidligere år har noen av oss (de ivrigste) benyttet anledningen til å gå en runde på banen i forbindelse med julen, men det blir det dessverre (iflg. greenkeeper) ikke anledning til i år på grunn av forholdene.
Etter det vi kjenner til benytter en rekke medlemmer anledningen til ett eller flere sydenbesøk i mørketiden for å holde svingen ved like.
De derimot, som ikke lar seg friste av sydenturer, kan bare hente frem golfbagen og begi seg til Hankø & Husby Golfklubb – for denne banen er nemlig åpen for spill i disse dager!!!

Som sagt– ha en riktig fin julehelg! smiley