KM 2018, Finaledag

Publisert: 12. august 2018  av Svein Thygesen

Lederballen skuffet ikke

Kortbukse og piqueskjorte var kleskoden idag når Klubbmesterskapet skulle avgjøres, og det viste seg fort at herrene i lederballen var på godt spillehumør.
Og når Eirik Agnar Staff satte andreslaget sitt 20 cm fra hullet på hull 18, ville jubelen ingen ende ta.
For nyhetsredaktøren Svein Thygesen, som hadde tatt mål av seg til å spise kirsebær med de store, ble dessverre turneringen ingen minnerik opplevelse, men med hevet hode senket han sitt slag nummer 217 på hull 18.
En ekstra honnør skal damene Turid Thomsen og Danielle Bjercke ha for å ha fullført også andre dag av turneringen på tross av de ikke hadde noen mulighet til å bli klubbmester. En egen dameklasse krevde 4 påmeldte spillere og Turid og Danielle var jo bare 2. – Skjerp dere damer og og meld dere på ved neste års KM slik at vi også kan kåre en kvinnelig klubbmester.

Bildet viser herrene som tok seg av premiene dette året. Fra venstre Tim Kristensen nr. 2 med 167 slag og vinneren Eirik Agnar Staff med 162 slag og nr. 3 Lasse Andre Tveit med 170 slag.
Fullstendig resultatliste finnes i Golfbox.