Bli kjent med

Publisert: 14. august 2018  av Svein Thygesen

Ressurspersoner man er avhengig av

Vi starter med å presentere hedersmannen og langtslående Arne Sejersted, hcp. 23,1.
Som medlem siden år 2000 er han et kjent fjes på banen, og nesten daglig er han frivillig og grytidlig på plass på Drivingrangen hvor han «spiser baller» som pilot på klubbens ballplukkemaskin. Arne er tidligere Oslogutt hvor han skrudde på Mercedeser i eget bilverksted. Han flyttet til Hvaler i 1998 hvor han nå bor sentralt på Skjærhalden sammen sin kone Anne.
Det fantes også en tid før golfen, og da var det seiling det dreide seg om, og spesielt Havseilas. Men nå, sier han: Lykkelig uten båt.
Arne er en fornøyelse å spille med, – en som byr på seg selv gjennom kvikke replikker og en ille bra humor.
Som leder av klubbens Seniorgruppe er han hver mandag å finne som turneringsleder for seniorenes tradisjonelle mandagsturnering.
Inviter ham ut på en runde, og du er garantert et par hyggelige timer!

Her ser du piloten på plass før take-off!